Vervoer & Verblijf

Vervoer en Verblijf

VERVOER

De reis naar Hongarije zal plaatsvinden vanaf Eindhoven Airport. De vlucht wordt verzorgd door Wizzair en neemt nog geen 2 uur in beslag. U wordt op het vliegveld ontvangen door uw reisleider. Vanaf het vliegveld zullen wij, afhankelijk van het aantal deelnemers, met een of meerdere minibussen/auto’s reizen naar Iskola H?z. Deze trip duurt ongeveer een uur. Genoemde vervoersmiddelen zullen ook ons transport vormen voor onze uitstapjes.

Meer informatie over Eindhoven Airport kunt u vinden op:?http://www.eindhovenairport.nl
Meer informatie over bagagevoorschriften van Wizzair kunt u vinden op:?http://www.wizzair.nl

VERBLIJF

U verblijft gedurende uw vakantie in het centraal gelegen Iskola H?z. Zoals de naam al doet vermoeden is deze villa oorspronkelijk een plattelandschooltje geweest dat is opgeknapt tot een riante vakantiewoning. Het huis is rustig gelegen aan een zandweg 2 km buiten het dorpje Mikebuda (70 km ten zuid-oosten van Boepest) te midden van bossen en akkers. Met name in de ochtend en avond kunt u genieten van de ree?n die dan tevoorschijn komen. En is het niet heerlijk om ?s avonds op het terras na een dag vol indrukken te genieten van het geluid van de wielewaal, de hop en andere vogels?

Indeling van het huis

Beneden: hal, keuken (met alle apparatuur), badkamer, zeer ruime woonkamer, 3 slaapkamers (een met airco), opkamer, 2 toiletten.
Boven: grote zolderkamer (met airco).

Verder beschikt u buiten over een zeer ruim overdekt terras (37m2), een grote tuin (4100 m2) en een zwembad (8m x 4m x 1,20m). Wij maken wel een voorbehoud wat betreft het zwembad: het is mogelijk dat in verband met de geplande vernieuwing hiervan, deze nog niet gereed is. Maar omdat het programma overdag al vol is, denken wij niet dat u dit zal missen.

U heeft de beschikking over internet (wireless). En ook een wasmachine is aanwezig.

Afhankelijk van het aantal echtparen en alleenstaanden zal op basis van volgorde van aanmelding en goed overleg een kamerverdeling worden gemaakt. Echtparen krijgen een eigen kamer. Bij meerdere alleen-reizenden zal de zolder in compartimenten worden verdeeld waardoor voor ieder priv?ruimte ontstaat. Ten overvloede zij vermeldt dat mannen en vrouwen hierbij een eigen slaapkamer hebben.